Academy

Nieuwsgierig naar wat er allemaal bij komt kijken als je een boek gaat schrijven en uitgeven? In mijn Inspiratieworkshop vertel ik je het allemaal. Zeker leuk als je ook andere schrijvers wilt ontmoeten en ervaringen uit wilt wisselen.

Schrijven: niet iedereen vindt het even makkelijk. In de workshop Lekker leesbaar schrijven krijg je tips en trucs die je helpen om een prettig leesbare tekst te schrijven in begrijpelijk Nederlands.

Inspiratieworkshop
Boek schrijven en uitgeven

Ben jij goed in je vak? Heb je een uniek verhaal? En zou je daar een boek over kunnen schrijven? Doen! Een boek maakt je tot expert op jouw vakgebied.

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het schrijven en uitgeven van een boek? Vind je het leuk om andere schrijvers te ontmoeten?

Workshop
Lekker leesbaar schrijven

Professionals schrijven heel wat af. Of het nu zakelijke teksten zijn voor een website, offerte, brief of voor een boek, je zit vast en zeker heel wat uren achter je toetsenbord.

Vind jij het ook zo belangrijk dat die teksten lekker leesbaar zijn en voor iedereen duidelijk? Vind je het alleen nog niet zo gemakkelijk om dat voor elkaar te krijgen? Kost schrijven je gewoon veel tijd?