Business Open Nederland: Aangenaam effectief netwerken.

Zakelijke relaties zijn de sleutel tot ‘new business’ en het succes van je bedrijf. Business Open helpt deze relaties op te bouwen en te onderhouden. Heb jij behoefte aan meer omzet en wil je op ongedwongen wijze kennis delen met andere ondernemers? Maak vrijblijvend kennis met onze aangename manier van effectief netwerken.


Aboriginal Marketing; promotionele producten.

Aboriginal Marketing helpt bedrijven met het inzetten van de juiste promotionele producten die passen bij de huisstijl, het bedrijfsimago en de doelstelling van het bedrijf. Aboriginal Marketing is gespecialiseerd in het bedenken en maken van kwaliteitsproducten op het gebied van originele relatiegeschenken, give-aways, bedrijfskleding, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Het bedrijf is met name actief in Rotterdam en Drechtsteden in de maritieme, offshore en transportindustrie.


Asterisk-Tekst; Lekker leesbaar schrijven.

Lekker leesbare teksten schrijven voor je bedrijf? Als schrijven niet je vak is, is dat vaak nog niet zo gemakkelijk. Wil jij heldere en toegankelijke teksten die meteen duidelijk maken wat je wilt vertellen op je website, met je brief of in je offerte? Ik zorg ervoor. Ook als je een zakelijk boek wilt schrijven of laten redigeren.


Atlas Solutions; het vervullen van uw verwachtingen.

Hoe weet u zeker wat uw klanten verwachten en of die verwachting door u wordt waargemaakt? Atlas-Solutions zorgt voor loyale klanten, een klantgerichte cultuur en geeft richting aan de interne organisatie.


DareVelop; Meer omzet uit uw website.

DareVelop levert je Online Business Development voor een vast bedrag van €299,- per maand. Het startpunt is hierbij altijd de WAAS: Website As A Service. Dit betekent dat wij je niet eenmalig een website verkopen, maar je de dienst een actuele en aansprekende online aanwezigheid leveren. Vanuit dit vertrekpunt zullen er creatieve acties uitgezet worden om jouw potentièˆle klanten te bereiken. Uiteindelijk is altijd het doel om meer omzet binnen te gaan halen door jouw online kanalen.


Het Staat Gedrukt; adviseert, begeleid en regelt alles op het gebied van drukwerk.

Het Staat Gedrukt adviseert, begeleid en regelt alles op het gebied van drukwerk. Mede door mijn jarenlange ervaring in de grafische industrie, zeer brede kennis van de markt en passie voor het product zorg ik voor hoge kwaliteit en originele oplossingen tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding voor ieder project. Het Staat Gedrukt tot uw dienst!


Munro Global Perspective; Doorgronden van cultuurverschillen.

Munro ondersteunt ondernemers en managers grip te krijgen op de invloed van cultuur bij sales en de samenwerking binnen internationaal samengestelde teams. Velen van ons werken samen met mensen van andere culturen en achtergronden. Dat gaat vaak goed; soms verloopt dit echter niet goed om schijnbaar onbegrijpelijke redenen. Het doorgronden van cultuurverschillen helpt ons effectiever samen te werken, misverstanden te voorkomen en bevordert het verkoopproces.


Ophuysen; Online en offline organiseren van uw papierwerk.

Met onze 34 jaar ervaring dragen wij graag bij in het online en offline organiseren van uw papierwerk.In heel Nederland leveren wij aan het midden- en kleinbedrijf slimme multifunctionele printers van de toonaangevende merken Ricoh, Kyocera en OKI en dragen wij innovatieve oplossingen aan om uw papierwerk bijvoorbeeld te digitaliseren en vindbaar te organiseren. Service en oplossingen onder een dak!


Telefoonaanname.nl

Onze naam zegt het al: wij verzorgen telefoonaanname met uw bedrijfsnaam. Goede telefoonservice zorgt ervoor dat u als ondernemer optimaal bereikbaar bent. Hiervoor gaan wij verder dan slechts het aannemen van de telefoon. Zo kunnen wij uw relaties direct met u doorverbinden, informatie verstrekken of juist verzamelen, afspraken maken of orders noteren. Wilt u zelf nog even terugbellen? Dat is geen probleem, met onze duidelijke terugbelnotities.